2011 m. gegužės 29 d., sekmadienis

Merginų kabinimas | Blogieji atvejai

  1. Banalios frazės. Kiekviena mergina trokšta originalumo visur. Ypač kabinimo gudrybėse, taigi reikia stengtis to siekt.
  2. Vulgarūs. Tokios frazės kaip: "Labas, tu visai nieko" arba "Ė mažule duok numeriuką" ir blogiausias variantas "Duok telefona" su kirčiu ant antros e tikrai nėra gerai.
  3. Nedrąsūs. Vaikinas turi žinot ko nori, ir siekt to užtikrintai, tai žavi.
  4. Nuvalkiota romantika. "Tavo akys kaip vandenynas" ir panašios pasenusios frazės šiais laikais nesužavės nei vienos iš mūsų.
  5. Meilės prisipažinimas. Turiu omenyje per pirmą pasimatymą. Tiksliau pažinties dieną, blogiausia kai tai būna ištarta pirmame sakinyje.
  6. Kai tikslas aiškus... Vaikinai kurių tikslas tiesiog įsitempt į lovą ir tas tikslas akivaizdus nesulaukia daug dėmesio. Kai pasako "Gal galiu pas tave" arba "Einam pas mane pažiūrėt filmą" iškart noris pasakyt atsiknisk. Jei norit vienos nakties nuotykių sukurti normalų būdą pakabinti panelę ir bent 90%, kad tai pavyks.
  7. Stebėti, bet nieko nesakyti. Niekada nereikia laukti kol mergina pirma užkalbins. Kartais mes laukiam tiesiog norint įsitikinti vaikino drąsa ir linksmumu, pirmoji frazė išlieka ilgam ir ją atsimena daugelis mūsų.
  8. Klube, siūlytis nupirkti išgert. Žinoma finansiškai tai apsimoka, bet mergina iškart pagalvoja, kad šis vaikinam sugeba tik tiek ir daugiau nieko nebus.
  9. Fantazuoti. Kurti nebūtas istorijas apie pasiekimus bet kokioje srityje neapsimoka, geriau pasigirk savais pasiekimais ir būk nuoširdus.
  10. Įsivaizduoti, kad žinai ko mes norim. Tai neįmanoma, taigi stenkis būti linksmas, draugiškas, drąsus, originalus ir pasieksi savo tikslo. ;)
Gyvenkime draugiškai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą