2011 m. balandžio 4 d., pirmadienis

Vaikinų tipai #2 | Kad neliktu pamirštų


Taigi tęsiant temą apie vaikinų tipus, paminėsime dar kelis, šį kartą bloguosius. Tikimės mūsų pastangos nenueis veltui ir jūs ko nors iš to pasimokysite ;).


  1. Ką mąstai? Žinoma vaikinai galvoja, kad šį klausimą užduoda tik įkyrios jų draugės, bet toli gražu ne. Mes taip pat tikrai neretai tai išgirstame ir galime pasakyti, kad tai užknisa. Jei Aš norėčiau, kad žinotum ką mąstau tai su tavimi kalbėčiau, o netylėčiau!!!
  2. Gana sportuot. Tai jau galime priskirti atskiram tipui. Tokie vaikinai dauginasi kaip per epidemiją. Ir tai tikrai nėra kieta ar sexualu! Raumenukai gražu, bet jų kiekis privalo būti proto ribose. Be to dažniausiai raumenų kiekis atvirkščiai proporcingas protui.
  3. Nuspėjami. Mes tiesiog dievinam staigmenas ir spontaniškus poelgius. Taigi to tikimės iš savo vaikinų. Svarbu praskaidrint dieną kuo nors neįprastu, ko Mes tikrai nesitikim. O jei vaikinas atsikelia pirmadienį ir jau žino, ką veiks savaitgalį tai yra švelniai tariant nuobodu.
  4. Taupyklės. Jie taupo visada ir viską. Pagrindinė tema pinigai. Tai dažniausiai atsiskleidžia jau per pirmą pasimatymą. Negaliu įsivaizduoti savo gyvenimo su tokiu vaikinu, kuris kiekvienam žingsnį skaičiuoja išlaidas ir gaili net menkiausios dovanėlės. Aš neprašau mašinos, bet gėlių tikiuosi bent kartą per mėnesį.
  5. Teisuoliai. Jie visada jaučiasi teisūs, netgi tada kai akivaizdžiai klysta. Bet kokiu būdų bando įrodyt savo apgailėtiną tiesą, bet dažniausiai tik parodo savo kvailumą. Kartais geriau nusileist ir pripažint klaidas, nei gint savo tiesą beviltiškais argumentais.
  6. Myliu myliu myliu. Tai puikus žodis, bet ne per pirmą pasimatymą!!! Kai išgirstame "Aš tave myliu" ką tik susipažinus tai išgąsdina ir pasijaučiame kaip su maniaku.
  7. Vargšiukai. Tai tie vaikinai, kurie stengiasi sukelti merginų gailestį. Ir jiems visiškai nesvarbu ar jų istorijos išgalvotos ar ne (dažniausiai pirmas variantas) jie turi vieną tikslą - pakabinti panelę ir išlaikyti ją prie savęs. Tokiems galiu pasakyti tik tai, kad jei aš norėčiau išgirsti būtų/nebūtų istorijų nueičiau pas savo senelį pasiklausyti jo pasakėlių iš rūsio.
  8. Žemučiai. Tai nėra pats blogiausias variantas, bet daugumai merginų tai nepatinka. Tai neatrodo mielai. Taigi galiu tik pasakyt sorry, aš neturiu nieko prieš tavo asmenybę, bet tu tiesiog man per žemas ;).
  9. Peter Pan. Taip ateiviai egzistuoja! Taip pat ir zombiai kuriuos tu naikini savo žaidimuose. Aš jau užaugau ir nebežaidžiu vaikiškų žaidimų bei nebetikiu vaiduokliai, bet kaip matau tau dar augt ir augt...
  10. Boor. Tai visai ne fainai. Nei vienai merginai nepatinka būt kiekvienam žingsny kritikuojamai. Ir tu nesi tobulas nors save tokiu ir laikai. Numalšink savo ego ir nusileisk ant žemės.

    Gyvenkime draugiškai

    1 komentaras:

    1. u have successfully managed to describe a lot of guys out thee!
      ....but hey we're not all bad!

      http://thesartorialdiary.blogspot.com/

      AtsakytiPanaikinti