2011 m. kovo 22 d., antradienis

No name game | Neįpareigojantis pasilinksminimas


Mes esame pašėlusios mergaitės, todėl įvairūs neįpareigojantys pasilinksminimai mums ne paslaptis. Kas sakė, kad tik vaikinai gali žaisti šiuos žaidimus? Tikrai ne. Senai praėjo tas vaikinų amžius. Dabar viskas kiek kitaip. Atšilo oras - pakilo noras ir ta proga mes prisiminėme šaunų, kažkada girdėtą žaidimą, kurį galima žaisti praktiškai visur ir visada, tereikia tik keleto nepažįstamų vaikinų. Taigi papasakosime trumpai apie žaidimo taisykles.

Jums reikės: Visiškai nepažįstamo vaikino, kurį matote pirmą ir paskutinį kartą gyvenime. Geriausia, kad jis nebūtų net tavo draugų draugas, nes tada jūs neišvengiamai dar kada nors susitiksite. Kelių panelių tau į kompaniją ir pasilinksminimams tinkamos vietos.

Ką daryti: Jūsų merginų grupelė turi išsirinkti jums patinkančią vaikinų grupelę. Jeigu esate trys panelės, geriausiai tiks trijų vaikinų grupelė ir t.t... Užkalbinkite juos, jokiu būdu nesakykite savo vardų. Pasiūlykite jiems pažaisti šį neįpareigojantį žaidimą. Prašykite, kad ir jie neprisistatytų. Jeigu būtina, tada susigalvokite pravardes, kad būtų lengviau iš pradžių bendrauti. Apie savo asmeninį gyvenimą nieko nepasakokite ir nieko apie tai neklauskite jų. Galite kalbėti beveik apie bet ką: orą, norą, fantazijas, apie viską ką matote. Pokalbiai skirti įsidrąsinimui prieš tolimesnius veiksmus.

Kelios taisyklės: Išsiskirti iki penktos valandos ryto. Pasilikti teisę nedaryti to ko nenori daryti. Jokios prievartos. Ir svarbiausia, pasilinksminti be ribų.

Kodėl jie turėtų sutikti: Tai yra neįprasta, įdomu ir svarbiausia, kad tai visiškai neįpareigoja. Vaikinai mėgsta tokius dalykus.

Žaidimo eiga: Kai jau iki galo įsidrąsinsite galite pradėti imtis įdomesnių veiksmų. Pasiūlykite jiems neveikti ką nors kas jums visiems patiktų: kartu išgerti, pašokti, ar netgi pasimaudyti naktį jūroje. Jeigu esate pakankamai drąsios, galite pasiūlyti maudytis ir nuogiems. Svarbiausia susigalvoti įdomų užsiėmimą kuris jums visiems tiktų ir patiktų. Toliau viskas jau tik jūsų valioje. Darykite viską ką norite, palikite savo sąžinę nuošalyje. Tą naktį svarbiausia yra atsipalaiduoti ir daryti viską, ko gal šiaip neišdrįstumėte padaryti.

Žaidimo tikslas: Tikslas turėti patį nuostabiausią vakarą gyvenime, kurį prisiminus šiurpuliukai nebėgtų per kūną. Nesigilinimas į detales tik padės pamiršti kažkuo tau neįtikusias akimirkas. Svarbiausia iš širdies pasilinksminti.

Šį žaidimą taip pat gali pasiūlyti žaisti ir vaikinai. Taigi...


Gyvenkime draugiškai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą