2011 m. kovo 13 d., sekmadienis

Vaikinų tipai | Sąrašas


Šį kartą nusprendėme pašnekėti apie vaikinų tipus. Jų yra tiek daug, kad, ko gero, visų ir neišvardinsime. Bet mes pasistengsime.
  1. Forsai. Tai turbūt vienas žinomiausių tipų. Šio tipo vaikinai yra labai kieti prieš draugus, bet mūsų atžvilgiu jie tokie tikrai neatrodo. Forsą galima atpažinti lengvai, treningiukai, kedukai, ale auksiniai papuošalai ir tu jau jų gretose. Merginų kabinimo gudrybėm jie nepasižymi, te sugeba užmest kokią nuvalkiotą frazę iš savo skurdaus žodyno ir jei tuo nepavyko nukabint panelės, forso nuomone, ji jo neverta.
  2. Stileivos. Mes tuo tikrai nenorim pasakyt kad vaikinas turi būt apsileidęs, bet po velnių, veidrodžio reikia ir mums! Ir mes tikrai nesiruošiam laukt vaikino kol jis pasidarys šukuoseną kuriai kas rytą sunaudoja flakonėlį plaukų putų.
  3. Rūpestingieji. Rūpestis ir dėmesys yra gėris, mums tai patinka, bet proto ribose. Ką šiandien valgei? Ką nuveikei? Kaip sekėsi? Gal ko nors nori? O kaip miegojai? Šie klausimai nekelia blogio po vieną, bet ne visi iš karto. Tai, švelniai tariant, nervina! Ačiū, kad taip rūpiniesi, bet tėtį aš jau turiu.
  4. Pagyrūnai. Mes džiaugiamės, kad vaikinui sekasi, bet nereikia apie tai kalbėt ištisai. Nors, bet kokiu atveju yra dar blogesnė pagyrūnų kategorija, jei visos jų istorijos dar ir išgalvotos. Toks melas niekada netrunka amžinai ir nei vienas vaikinas nesužavės normalios panelės pinigais, verslu ar namu. Mums svarbu koks tu pats, o ne tavo turtai.
  5. Mamos sūneliai. Tai vaikinai kurie nesugeba pasirūpinti savimi patys, jiems reikia mamos, kurios trūkumą stengiasi kompensuoti mergina. Jie visą laiką savo panelę lygina su mama.  Už juos viską reikia daryti. Kiekvienam žingsnį jais rūpintis kaip vaikais. Jei tu toks laimingas buvai pas mamą tai gal su ja ir gyvenk?
  6. Macho. Jie yra užkietėję mergišiai. Dažniausiai be proto gražūs, faini ir linksmi. Vienintelė jų problema ta, kad jiems neužtenka vienos panelės. Šių vaikinų tikslas turėt kuo daugiau merginų. Jie nekenčia įsipareigojimų, bet jei jau tenka, tai sunkiausia užduotis būt ištikimiem.
  7. Moksliukai. Dažniausiai yra tylūs, bijo merginų. Jei jau tenka kalbėt kita tema nei mokslas, pasakoja senus, nuvalkiotus anekdotus arba bajerius kuriuos supranta jie vieni. Realiam gyvenimui jie visiškai netinkami, bet užtat gerai išmano fiziką, matematiką bei chemiją.
  8. Menininkai. Jie atsijungę nuo realybės, gyvena svajonėse. Kalba sunkiai suprantamom filosofinėmis frazėmis, jei išvis kalba. Jie dažnai ir daug mąsto. Mėgsta savo mintis pasilikt sau, todėl dažnai sunku iš jų išpešt žodį. Mergina jiems, dažniausiai, reikalinga tik kaip mūza, įkvėpimo šaltinis, su ja normaliai bendrauti jie nemato būtinybės.
  9. Muzikantai. Mergina jiems yra visada antroje vietoje po jo mylimiausio instrumento (gitaros, saksofono, būgnų...etc.) Muzika jiems yra visas gyvenimas. Jeigu tektų rinktis, tu ar muzika, jis be abejo pasirinktų muziką. Dažniausiai jie nėra linkę į ilgalaikius santykius, nes jie per daug brangina savo vėjavaikišką gyvenimo būdą.
  10. Praeities vergai. Jie visada su nostalgija prisimena savo buvusius santykius. Niekada nepraleis progos savo merginos palygint su savo ex. Tokie vaikinai dažnai nesugeba sukurt naujų santykių, todėl neretais atvejais grįžta pas buvusias merginas.
Mes nešmeižiame berniukų, bet tokia realybė. Ir tikrai neneigsime fakto, kad jie mums reikalingi :)

Gyvenkime draugiškai

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą